Meta Question

janbb's avatar

Anyone having problems asking a question today?

Asked by janbb (56467points) 3 months ago

A jelly just told me they were so I am testing it for them.

Observing members: 0 Composing members: 0

25 Answers

stanleybmanly's avatar

I’m having trouble with anything and virtually everything connected with the net. But then that’s pretty much the norm for me.

RedDeerGuy1's avatar

No problem here.

Tropical_Willie's avatar

Slow but no problems connecting.

ucme's avatar

Haha this could take another meaning.
The majority of users rarely, if ever, ask questions at all.

Mimishu1995's avatar

Still not resolved yet. It’s so bad I’m stuck at the first step of the question :(

mazingerz88's avatar

No prob. But seems I grew pink and white ears.

jca2's avatar

I tried before (around 10:30 EST) and I couldn’t get past the “ask” part.

jca2's avatar

Just tried again (1 pm EST) and still couldn’t. I type in the question, and then when I hit “next” nothing happens.

Tropical_Willie's avatar

Have you shut down and restarted. How about clearing the cache?

I just tried and got almost to posting the Q.

jca2's avatar

@Tropical_Willie – if you were asking me, yes I shut down several times between the first attempt and the second.

mazingerz88's avatar

What I’m having a problem with is when using my cellphone, the switch to see questions in General to Social or Meta doesn’t work at all.

jca2's avatar

Still can’t ask a question, 9:30 pm EST.

Mimishu1995's avatar

My computer is taking a long time to load, while my phone is still working.

Are we feeling the force of the Yarnpocalypse? ~

Brian1946's avatar

Here’s the link for mobile access: https://i.fluther.com/

Mimishu1995's avatar

Hi Brian. I’m talking to you on mobile now. Still quite slow :(

zenvelo's avatar

I am having problems asking a question. I reported it to the mods, Same problem that @jca2 describes.

I am also having problems linking other users in my comment. it isn’t picking up when I start to type someone’s screen name.

jca2's avatar

I’m having the same problem with the other users’ names, @zenvelo. I have to type it in. Come to think of it, I’m not seeing the preview in the box like we usually see when we type.

Brian1946's avatar

As annoying as they are, I hope these maintenance issues aren’t an augur of something ominous, and that Ben is Corona-free.

longgone's avatar

[Mod says] Thanks for all the bug reports, Ben is on it. He is also most definitely alive.

jca2's avatar

Still can’t ask a question, Wednesday, 4/15.

RedDeerGuy1's avatar

I can’t ask a question on my pc. Works on my smart phone.

Tropical_Willie's avatar

I’ve lost the Preview window also.

longgone's avatar

[Mod says] Things should be fixed now. Thanks, Ben.

Answer this question

Login

or

Join

to answer.
Your answer will be saved while you login or join.

Have a question? Ask Fluther!

What do you know more about?
or
Knowledge Networking @ Fluther